Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

11 January 2011

Malam Puisi Riong Berita Harian-Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Malam Puisi Riong membuka tirai pertamanya tahun ini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan menjadikan masalah pembuangan dan pembunuhan bagi yang menjadi fenomena membimbangkan mutakhir ini sebagai tema.

Antara nama besar yang akan beraksi pada Malam Puisi Riong BH-UMP ialah Penerima Anugerah Penulisan SEA 2000, Prof Madya Dr Lim Swee Tin; penyair Pahang, Marsli NO; penyanyi popular, Ramli Sarip; Juara Imam Muda, Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan dan penyair indie, Fynn Jamal.

2 comments:

Anonymous said...

kemah keming

Anonymous said...

kemah keming sek kito

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...