Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

04 May 2011

Fast and Furious 5


Movie tak tengok lagi.. tapi kalau tengok kereta-kereta ni.. wouish!.. hahaha.. Ini adalah antara kereta yang digunakan dalam Fast and Furious 5. Aku senaraikan mula dari kereta yang aku betul-betul minat. Nok sutir.
2010 Subaru STi
2010 Dodge Charger 
Gurkha LAPV

2010 Lexus LFA 

2011 Dodge Charger Police Interceptor 

Dom Toretto 1970 Dodge Charger

Koenigsegg CCX
2010 Dodge Challenger

Honda NSX 
1972 Pantera Detomaso

1965 Chevrolet Corvette Grand Sport

1972 Nissan Skyline GT R Coupe

Train Heist Truck

1970 Ford Maverick

2007 Porsche GT3 RS Blue

5 comments:

WMS_5875 said...

bilo nk g tgk ma?hehe

syazowen said...

download dulu d utube.. gambar buleh la walo ada kdg2 camera gerok.. tgk byk kali xpo sbb sedak..

areMaL said...

download doh.. kat torrent.. baru nok layan male ni.. tp gambar waye gok..hahaha

Amatullah Baheerah said...

wow! saya suka 2010 Lexus LFA dengan Honda NSX. Belikan satu, boleh? Hehehe. ((=

areMaL said...

beli 1970 Ford Maverick dah.. lagi lawe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...