Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

24 January 2010

Free 'the 9s' - "Malaysia: The Police State"9 student activists arrested for demanding democracy, campus autonomy, freedom of academic and accountability of management.

All together 9 persons were arrested by police on 23rd January 2010, between 11.30a.m-12.00p.m in front of SOGO shopping mall.
Please call to Dang Wangi Police station 03 2070 2222 to give pressure.


Those arrested were:
  1. Mohammad Za’im Mustapha
  2. Ahmad Shukri Kamaruddin
  3. Ahmad Syukri Abrazab
  4. Mohd Idris Bin Mohd Yussoff
  5. Mohd Fikhri Harun
  6. Muhammad Hilman Idham
  7. Syahriul Ismail
  8. Mohd Aizat Bin Mohd Salleh
  9. Mohd Ridhuan Bin Muhammad Jamil
Ado duo ore sahabat aku daripada 9 tu. Suka duka perjuangan. Doakan mereka semua selamat. Mahasiswa menggugat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...