Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

09 August 2009

Putrajaya Shuut~in

Pada 8hb 8 2009, aku pegi shoot gambar family kakak aku.. tujuan sebenarnya adalah untuk menemani saim aku buat assignment dia. dan ini lah hasil dia.. tengok dan komen yer.. nak upload kat flickr pom dah limit. Kena beli yang PRO plak.











4 comments:

Akmal said...

terbaik.

mazwhere said...

klu aku g sedak jgk tu...huhuhu

Aemy Elyani Mat Zain said...

comel amalin...
dah besar...

Muaz said...

Damn good!those lovely photos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...