Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

21 March 2009

Takdop duwik!!!


waaaaaa... duit dah abis.Maaf blako. Gambar yg disnap guna Nikon F2 tak sempat di cuci lagi. Budget tak mencukupi. Nok make pom kena budget wei.... Stendet laa hujung-hujung sem nie. :-( Sapa yg nak sedekah buleh saje..hehe. tapi nak cuci filem tu pom takut gak. Takut dop jadi..hehe.. Nikon F2 tu dan rosak dia punye exposure meter. Jadi time nak snap tu pom main agak-agak je. Kebanyakan gambar banyak guna lens Nikon 50mm F1.2 :D. Jadi sempena musim yang kekeringan ini sapa yg berhutang tu bayar laa..hehe aku hok banyok berute sebenarnye hehe.. buat adsense pom tak rajin jadi. Sapo hok reti main adsense tu ajar laaa!!! dan minta perhatian kepada sapa yg bernama AZANI MAT ZAIN.. Doh guna grafik kad ore tu.. byar laa..takdop duit nie!!!hehe pahtu ata la power amp tu..
Sekian untuk post kali ini. hehe

2 comments:

Nabila H.... said...

salam...
isy3...mana xdok duit...pantang ujung minggu balik umah...
jadilah macam hamba...dah 5 bulan xbalik umah...hehehe...

alfityan online xdok la...kalu nk beli ade 1 lg lebih...[siap beli extra sbb nk wat balik malaysia]..
tapi antara kartun yang terkandung dalam tu ada kat www.hanristudio.blogspot.com [kena cari post2 yg tahun lepas...byk kartun]

nurmujahidah said...

kesiannya ama,tak dok duit...

jadikan pengajaranlah perkara ni,
gunakan duit yang ada pada perkara yang baik dan utamakan apa yang perlu diutamakan...

balik rumah sokmo,memang suatu yang utama juga,tapi ia bukanlah yang paling utama...

ibu dan ayah paham kalu kita tak balik umah hujung minggu pun,ada perkara lain yang kita buat di universiti kita...
yang pastinya, segaal perkara yang kita buat itu adalah perkara yang Allah redai dan ia untuk Islam secara keseluruhannya..

kalu rindu ko ibu pun, at least call lah ibu...tanya kabor..

k.mie doakan moga ama sentiasa berada di bawah rahmat dan hidayah Allah untuk selamanya..

JAGA DIRI MOLEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...