Pages

Muqaddimah

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog areMaL. Blog ini adalah merupakan blog sendirian berhad. Segala yang tercatat dalam blog ini adalah hak pemilik blog kecuali diberitahu. Jika terdapat kesalahan fakta, kesalahfahaman isu atau yang berkaitan dengannya sila hubungi terus blogmaster :D

Perjalanan ini akan terhenti sekejap di lampu isyarat, dan akan diteruskan apabila lampunya bertukar HIJAU. Bersabarlah sekejap menunggu warna HIJAU itu, sementara warna MERAH dan KUNING silih berganti. Tapi ingat enjin jangan dimatikan!" TGNA

Jika Allah swt tidak menolongmu apa-apa yang kamu hendak, Nescaya tidak mungkin makhluk dapat menolongmu,Jika Dia tidak menunjukkanmu pada setiap jalan, Nescaya sesatlahmu sekalipun pakar yang menunjukkannya.
www.flickr.com
areMaL's items Go to areMaL's photostream

14 August 2008

Apabila Takdop Kijo

Nie shot-shot time boring duk kat rumah. Keluar cari belalang hehe. Guna lens AF Zoom-Nikkor 70-300mm f/4-5.6G. Kenapa tak brapa sharp eh? sapa tau?

2 comments:

abang jeff said...

hoo, kawe pn raso dok brapo sharp,, mungkin sebab maso demo amik demo dok pakai tripod. Demo keno praktes sokmo kalu nok ambik gamba makro wak come..

so lagi, tok brapo comel la kalu stakat close up lagu tuh, apa kato demo spend sket duit utk beli makro lens / raynoux DCR2500, kawe try doh tu, top markotop :p

so lagi, kawe rasa demo pakai mode AF deh? kalo nak comel lg, try manual, ,, top markotop lagi dah :p

munchy's said...

mybe mg kna beli lens lain kot,lens 70-300mm xsesuai amik gmbr makro.
beli lens 50mm pon da ok,bkn mahal,rm400 lebih je...tp dia pnya bokeh,pergghhhh cun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...